Welkom op de website van de Gezinsbond 

 Gewest Tielt
 

Deze website is een gebruiksinstrument voor iedereen die informatie wenst te bekomen over de werking van de verschillende afdelingen van de Gezinsbond binnen het gewest Tielt.

Als gewest willen we van deze website een communicatiemiddel maken voor bestuursleden en leden in de afdelingen waarbij we maximale informatie wensen te geven over de werking van het gewest en over afdelingsoverschrijdende activiteiten.

Deze website kan ook gebruikt worden als tussenstap naar de nationale website van de Gezinsbond  of naar de website van de plaatselijke afdelingen. Specifieke informatie over de werking van de afdelingen is terug te vinden op de website van de afdelingen zelf, algemene informatie over de werking van de Gezinsbond is terug te vinden op de nationale website.

Voor de opbouw van deze website werd rekening gehouden met de snelheid waarbij iets geraadpleegd kan worden. Alles werd zo gebruiksvriendelijk en zo  functioneel mogelijk ontwikkeld. We willen tot een bruikbaar instrument komen ten dienste van de bestuursleden en de leden, een instrument in volle ontwikkeling met ongekende mogelijkheden.

Als gewestvoorzitter wens ik alle bestuursleden van de afdelingen binnen ons gewest van harte te danken voor hun belangeloze inzet.

In onze sterk ge´ndividualiseerde maatschappij is deze belangeloze inzet belangrijker dan ooit tevoren, wij vormen een team met als inzet de verdediging van het gezin als hoeksteen van de maatschappij. Deze website moet dan ook een gevoel van samenhorigheid en betrokkenheid creŰren onder de bestuursleden van alle afdelingen binnen ons gezinsvriendelijk gewest.

We staan er niet alleen voor, we zijn met velen,                  
In het belang van het gezin.

Arnold Parmentier
Voorzitter
Gezinsbond Gewest Tielt